Lasagneplattor
Färsk spenat
Ricotta eller keso, 3msk
Gul lök
Olivolja
Muskot, salt&peppar
Parmesan
Bechamelsås
Tomatsås (olja, krossad tomat, basilika, vitlök)
hackade valnötter (kan uteslutas)
Hacka lök o spenat. Bryn löken i olja + lite smör. Lägg i spenaten.
Koka upp vatten till plattorna och stoppa i dem en och en i vattnet.
Blanda i muskot, salt & peppar och Ricotta i spenatröran. Tillsätt eventuellt hackade valnötter.
Lägg de kokta plattorna på lite parmesan. Fördela fyllningen på pastan och rulla ihop.
Lägg i gratängform med tomatsås under och över. Häll bechamelsås på och strö ost över.
Baka i ugn i 10 minuter, 250 grader.
måndag 20 augusti 2007
Canelloni con Spinachi
Inlagt av Windy den 8/20/2007 04:36:00 em
Etiketter: canelloni, italienskt, pasta, spenat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar